Zangles

Algemene informatie:

Ik geef met veel plezier zangles aan iedereen die wil leren zingen. Van mensen zonder enige ervaring tot mensen die al jarenlang zingen. Ik ben van mening dat leren het beste gaat in een ontspannen omgeving, waar mensen vooral het pure plezier van zingen kunnen ervaren. In de les heb ik veel aandacht voor verschillende manieren van leren. De één leert door klanken te imiteren,  de volgende wil technisch precies weten wat er gebeurt en weer een ander werkt graag met beelden of wil het in haar/zijn lichaam kunnen voelen. We werken ernaar dat je zelf de problemen gaat herkennen en zelfstandig leert oplossen. Alle lessen worden in Dordrecht gegeven. De oefenruimte is goed per auto maar ook met het openbaar vervoer te bereiken.

Individuele lessen:

Er is nog plaats voor nieuwe leerlingen! Ervaring is geen vereiste, ik geef les aan zowel beginners als ervaren zangers/zangeressen.

Proefles van een half uur is gratis. Tijdens de proefles werken we een half uur samen en kijk en luister ik naar jouw mogelijkheden en bespreek ik deze met je. Jij kan ook gelijk ervaren of de manier waarop ik les geef bij je past.

De privéles duurt 50 minuten en kost € 40,-. Als je liever samen met iemand zangles wil nemen dan kunnen we dit bespreken.

Lesdagen en tijden zijn variabel. Bel of stuur me bij interesse gerust een mailtje voor een afspraak om vrijblijvend een proefles in te plannen. Tot gauw!

Workshops:
Ik ben breed inzetbaar op het gebied van workshops. Voor meer informatie hierover kunt u mij benaderen per mail.