Uitvoerend

Bladmuziek

Willemijn is beschikbaar als zangeres bij diverse gelegenheden.

Zo kunt u Willemijn vragen te zingen bij bijvoorbeeld een (ceremonieel gedeelte van) een bruiloft, uitvaart, viering of receptie. Ook is Willemijn beschikbaar als soliste bij een koor of concert. U kunt uw wensen met Willemijn doornemen zodat de gekozen muziek daarbij aansluit.

De wijze van uitvoeren wordt vanzelfsprekend in onderling overleg bepaald. Hierbij valt te denken aan een duo zang – piano, zang – orgel of zang – gitaar. Samenwerking met andere zangers behoort ook tot de mogelijkheden als er duetten of meerstemmige stukken uitgevoerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld het Stabat Mater van Pergolesi. Willemijn beschikt verder over een groot netwerk aan professionele musici met wie zij samenwerkt. Kortom: haar bijdrage kan er zeker voor zorgen dat een bijzondere gelegenheid voor u echt een onvergetelijke wordt.

Voor vrijblijvende verdere informatie kunt u contact opnemen met Willemijn.