Uitvoerend

 

Bladmuziek

Willemijn is beschikbaar als zangeres bij diverse gelegenheden.

Zo kunt u Willemijn vragen te zingen bij bijvoorbeeld een (ceremonieel gedeelte van) een bruiloft, uitvaart, viering of receptie. Ook is Willemijn beschikbaar als soliste bij een koor of concert. U kunt uw wensen met Willemijn doornemen zodat de gekozen muziek daarbij aansluit.

De wijze van uitvoeren wordt vanzelfsprekend in onderling overleg bepaald. Hierbij valt te denken aan een duo zang – piano, zang – orgel of zang – gitaar. Samenwerking met andere zangers behoort ook tot de mogelijkheden als er duetten of meerstemmige stukken uitgevoerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld het Stabat Mater van Pergolesi. Willemijn beschikt verder over een groot netwerk aan professionele musici met wie zij samenwerkt. Kortom: haar bijdrage kan er zeker voor zorgen dat een bijzondere gelegenheid voor u echt een onvergetelijke wordt.

Voor vrijblijvende verdere informatie kunt u contact opnemen met Willemijn.

Zangles

Algemene informatie:

Ik geef met veel plezier zangles aan iedereen die wil leren zingen. Van mensen zonder enige ervaring tot mensen die al jarenlang zingen. Ik ben van mening dat leren het beste gaat in een ontspannen omgeving, waar mensen vooral het pure plezier van zingen kunnen ervaren. In de les heb ik veel aandacht voor verschillende manieren van leren. De één leert door klanken te imiteren,  de volgende wil technisch precies weten wat er gebeurt en weer een ander werkt graag met beelden of wil het in haar/zijn lichaam kunnen voelen. We werken ernaar dat je zelf de problemen gaat herkennen en zelfstandig leert oplossen. Alle lessen worden in Dordrecht gegeven. De oefenruimte is goed per auto maar ook met het openbaar vervoer te bereiken.

Individuele lessen:

Er is nog plaats voor nieuwe leerlingen! Ervaring is geen vereiste, ik geef les aan zowel beginners als ervaren zangers/zangeressen.

Proefles van een half uur is gratis. Tijdens de proefles werken we een half uur samen en kijk en luister ik naar jouw mogelijkheden en bespreek ik deze met je. Jij kan ook gelijk ervaren of de manier waarop ik les geef bij je past.

De privéles duurt 50 minuten en kost € 35,-. Als je liever samen met iemand zangles wil nemen dan kunnen we dit bespreken.

Lesdagen en tijden zijn variabel. Bel of stuur me bij interesse gerust een mailtje voor een afspraak om vrijblijvend een proefles in te plannen. Tot gauw!

Workshops:
Ik ben breed inzetbaar op het gebied van workshops. Voor meer informatie hierover kunt u mij benaderen per mail.

Biografie

Willemijn de Bruijn

(Papendrecht, 7 september 1979) is een Nederlandse mezzosopraan.

Willemijn studeerde klassieke zang aan het Rotterdams Conservatorium en is afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Zij studeerde onder andere bij Trudi Koeleman, Pierre Mak en Mariëtte Nollen. De afgelopen jaren heeft zij gezongen en gespeeld in diverse producties, waaronder Noyë’s Fludde van Benjamin Britten en een kleine rol in Manon Lescaut van de Nationale Reisopera. Na haar rol van Hodel, een van de dochters in de musical Anatevka, speelde zij de hoofdrol in de Nederlandstalige musical Dr. Quinn Medicine Woman, naar de gelijknamige televisie serie. Hierin vertolkte zij de rol van Dr. Michaela Quinn. Daarnaast doet ze ensemblewerk, zowel begeleid als á capella. Als solist vertolkt zij repertoire van Bach tot Andrew Lloyd Webber.