Uitvoerend

 

Bladmuziek

Willemijn is beschikbaar als zangeres bij diverse gelegenheden.

Zo kunt u Willemijn vragen te zingen bij bijvoorbeeld een (ceremonieel gedeelte van) een bruiloft, uitvaart, viering of receptie. Ook is Willemijn beschikbaar als soliste bij een koor of concert. U kunt uw wensen met Willemijn doornemen zodat de gekozen muziek daarbij aansluit.

De wijze van uitvoeren wordt vanzelfsprekend in onderling overleg bepaald. Hierbij valt te denken aan een duo zang – piano, zang – orgel of zang – gitaar. Samenwerking met andere zangers behoort ook tot de mogelijkheden als er duetten of meerstemmige stukken uitgevoerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld het Stabat Mater van Pergolesi. Willemijn beschikt verder over een groot netwerk aan professionele musici met wie zij samenwerkt. Kortom: haar bijdrage kan er zeker voor zorgen dat een bijzondere gelegenheid voor u echt een onvergetelijke wordt.

Voor vrijblijvende verdere informatie kunt u contact opnemen met Willemijn.

Biografie

Willemijn de Bruijn

(Papendrecht, 7 september 1979) is een Nederlandse mezzosopraan.

Willemijn studeerde klassieke zang aan het Rotterdams Conservatorium en is afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Zij studeerde onder andere bij Trudi Koeleman, Pierre Mak en Mariëtte Nollen. De afgelopen jaren heeft zij gezongen en gespeeld in diverse producties, waaronder Noyë’s Fludde van Benjamin Britten en een kleine rol in Manon Lescaut van de Nationale Reisopera. Na haar rol van Hodel, een van de dochters in de musical Anatevka, speelde zij de hoofdrol in de Nederlandstalige musical Dr. Quinn Medicine Woman, naar de gelijknamige televisie serie. Hierin vertolkte zij de rol van Dr. Michaela Quinn. Daarnaast doet ze ensemblewerk, zowel begeleid als á capella. Als solist vertolkt zij repertoire van Bach tot Andrew Lloyd Webber.